Verzendinformatie

Betaling – Afhalen - Bezorgen

U heeft u bestelling geplaatst, maar hoe nu verder??

Er zijn een aantal mogelijkheden.

Betaling via de website

Betaling tijdens de bestelling via de website heeft onze voorkeur.


Betaling bij ophalen of bezorging

U kunt contant betalen tijdens het ophalen of tijdens de bezorging door onze eigen bezorg dienst.


Betaling bij bezorging door derden

Het kan voorkomen dat sommige producten niet door onszelf worden bezorgd. Indien dat het geval is zullen wij een betaling vooraf vragen. In die gevallen zullen wij contact met u opnemen voor overleg over de betaling. Meestal sturen wij u dan een factuur per mail en u kunt deze via u eigen bank voldoen.

Afhalen

Het afhalen van uw bestelling kan in Oldebroek aan de Zuiderzeestraatweg 348. Wanneer u bij uw bestelling heeft gekozen voor deze optie dan nemen wij contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Bezorging

Ons werkgebied bevindt zich grotendeels tussen de plaatsen Nunspeet, Elburg, ’t Harde, Kampen, Genemuiden, Meppel, Staphorst, Nieuwleusen, Dalfsen, Zwolle, Hattem, Heerde. In deze gebieden zullen wij persoonlijk komen bezorgen. Tevens kunnen wij met bepaalde leveranciers rechtstreeks leveren, dus staat uw bezorggebied er niet bij neemt u dan contact op met ons en wij zullen hier afspraken met u over maken. De vaste bezorgkosten voor de hierboven omschreven regio zijn € 25,--(excl. btw). Voor de andere gebieden maken we persoonlijke afspraken met u.