UVP Smoke

UVP Smoke

Algemene informatie

Polycarbonaat UVP is een brons/bruine/smoke kleurige kunststof met een uitzonderlijk hoge slagvastheid, veel mensen kennen de naam Lexan® en Makrolon® dit zijn de bekendste soorten polycarbonaat. Door de hoge slagvastheid is polycarbonaat toe te passen als beglazing of bescherming die een veilig gevoel moeten geven. Polycabonaat UVP smoke is leverbaar in de volgende diktes: 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 10 mm

UV-protectie

Polycarbonaat is gevoelig voor uv-licht. Wij verkopen uitsluitend platen met die standaard zijn voorzien van een tweezijdige UV-protectie. Door deze protectie hebben de platen een zeer lange levensduur. U betaalt voor uv-protectie geen meerprijs!

Toepassing

Deze platen worden vooral toegepast als bootruiten.

Bewerking

Zagen, frezen, warm of koud buigen, verlijmen, boren, polijsten, matteren en printen.

Op maat maken

Uw plaat maken wij gratis voor u op maat (alleen haakse hoeken). Hiervoor kunt u kiezen voor de keuze “op maat”. Hier kunt u de gewenste maat invoeren en het systeem rekent voor u de prijs uit. U krijgt dan van ons een seintje wanneer de plaat klaar ligt om af te halen of wanneer wij komen bezorgen. De grootste maat is 3050 x 2050mm.

Vragen

Heeft u vragen of onduidelijkheden, wilt u een advies schroomt u dan niet om te bellen.Wij helpen u graag. 06-18942136Tonen:
Sorteer op:

Polycarbonaat plaat UVP Smoke op maat gemaakt

Vul hier uw gewenste afmeting in. Indien u meerdere afmetingen wilt kan dat ook. Bij elke nieuwe afmeting opnieuw laten berekenen en dan toevoegen aan het winkelmandje. U kunt dit zovaak herhalen als ..

€ 3.87 Ex BTW: € 3.20