Spiegel

Spiegel

Algemene informatie

Standaarddikte is 3mm. De platen zijn voorzien van een beschermfolie. Belangrijk is dat de platen zuiver vlak gemonteerd worden om lachspiegel effect tegen te gaan. Deze Polycarbonaat spiegel heeft als grote voordeel dat hij nagenoeg onbreekbaar is. Er kan met een moker op geslagen worden zonder dat hij kapot gaat, er komen natuurlijk wel beschadigingen op. Een ander voordeel is dat ze brandvertragend zijn waardoor ze uitermate geschikt zijn in openbare ruimtes.

Achtergrond informatie materiaal

Polycarbonaat is een kunststof met een uitzonderlijk hoge slagvastheid, veel mensen kennen de naam Lexan® en Makrolon® dit zijn de bekendste soorten polycarbonaat. Door de hoge slagvastheid 250 maal sterker als glas is polycarbonaat toe te passen als beglazing of bescherming die een veilig gevoel moeten geven

Toepassing

Particulieren, interieur, horeca, dansscholen, fitness en manege.

Bewerking

Polycarbonaat spiegel kunnen worden gezaagd, gelaserd, verlijmd, geboord.

Op maat maken

Uw spiegel maken wij gratis voor u op maat (alleen haakse hoeken). Hiervoor kunt u kiezen voor de keuze “op maat”. Hier kunt u de gewenste maat invoeren en het systeem rekent voor u de prijs uit. U krijgt dan van ons een seintje wanneer de plaat klaar ligt om af te halen of wanneer wij komen bezorgen. De grootste maat is 3050 x 2050mm.

Vragen

Heeft u vragen of onduidelijkheden, wilt u een advies schroomt u dan niet om te bellen. Wij helpen u graag. 06-18942136Er zijn geen producten in deze categorie.