Beste Klant, Door de Covid-19 is er een enorme run of alle glasheldere materialen. De materialen worden schaarser en schaarser. Wij doen onze uiterste best om uw bestelling te leveren echter kunnen wij geen garanties geven. Wij vragen om uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Maxmarkt

Kanaalplaten

Kanaalplaten

Lexan Thermoclear Plus 2 UV

Lexan Thermoclear is een kanaalplaat vervaardigd uit het zeer sterke polycarbonaat. De plaat is aan beide zijden UV-bestendig en vrijwel onbreekbaar. Vanwege het lage gewicht en de grote stijfheid is Lexan Thermoclear uitermate geschikt als beglazingsplaat op uw veranda, overkapping of serre. De plaat heeft een goede isolerende werking en geeft een fraaie lichtspreiding. Mede door de uitstekende temperatuur- en weesbestendigheid bent u verzekerd van economisch hoogwaardig beglazingsmateriaal.

Lexan Thermoclear is leverbaar in de kleuren Helder, Opaal, Brons of Solar Control IR (warmtewerend). Standaard levert Maxmarkt polycarbonaat met de rechthoekige kanalen: 10 mm dubbelwandig en 16 mm driewandig. Deze heeft de meeste lichtinval (helder) en een rustig ogend aanzicht. De dikkere platen zijn vrijwel altijd met een X-structuur. De meest voorkomende diktes zijn 10 en 16 mm. De standaard breedte is 980 mm of 1050 mm (bij 16 mm dik).

Luxlife IR-Gold / Helder 1UV

Als u op zoek bent naar een hitte reflecterende plaat, is dit voor u de juist polycarbonaat plaat. Dankzij de zonreflecterend en zonwerende eigenschappen is onze Luxlife IR-Gold één van de best presterende polycarbonaat platen tegen warmte. Deze plaat heeft ook een zeer grote lichtdoorlatendheid doordat de onderste 8 mm helder polycarbonaat is. De toplaag is een coating, welke er voor zorgt dat de IR-stralen (InfraRood)  direct worden weerkaats. Deze coating geeft de plaat aan de bovenzijde een goudachtige gloed.

Onderhoud en reinigingstips

Vanwege de duurzame materialen en de hoge kwaliteit heeft uw overkapping geen nabehandeling nodig. Dit maakt uw overkapping / kanaalplaten een onderhoudsvriendelijk product. Reinig de platen minimaal 1 keer per jaar met lauwwarm water en zeepsop. Gebruik eventueel een oplossing van niet-alkalische zeep in combinatie met bv. een telescopische autoborsten.  Gebruik een zachte borstel of spons. Voorspoelen en naspoelen met veel water en tot slot afnemen met een zachte doek. Gebruik geen harde borsten, scherpe voorwerpen en/of isopropanol, schuurmiddel of oplosmiddel op de platen. Het gebruik van een hogedrukspuit met matige druk is toegestaan. Spuit van boven naar beneden en niet direct op de kitranden en onder de afdichtrubbers. Bij een voldoende stevige onderconstructie kunt u over de overkapping lopen, mits u eerst een plank of plaat over 2 of meerdere profielen legt. Loop of rust nooit rechtstreeks op de platen. Verwijder overtollige sneeuw bij langdurige of hevige sneeuwval. Tonen:
Sorteer op:

Polycarbonaat Standaard Kanaalplaat Lexan Thermoclear Plus 2 UV Glashelder

Standaard platen worden voorzien van een transporttape. Dit beschermd de platen tijdens het transport.LET OP!! Deze transporttape is niet de Antidusttape die normaal aan de uiteinden van de platen wor..

€ 0.00 Ex BTW: € 0.00

Polycarbonaat Standaard Kanaalplaat Lexan Thermoclear Plus 2 UV Opaal Wit

Standaard platen worden voorzien van een transporttape. Dit beschermd de platen tijdens het transport.LET OP!! Deze transporttape is niet de Antidusttape die normaal aan de uiteinden van de platen wor..

€ 0.00 Ex BTW: € 0.00

Polycarbonaat Kanaalplaat Luxlife IR-Gold 1 UV Gold/ Helder

Lengte plaat is tot 7000 mm te koop. We kunnen de platen op alle lengte maten tot 7000 mm voor u op lengte makenU betaald per 500 mm. Voorbeeld: Uw plaat moet worden 3800 mm dan betaald u 40..

€ 0.00 Ex BTW: € 0.00